Karijera

Ukoliko želite ući u bazu podataka EXC – Exclusive Change-a vezano za zapošljavanje, molimo Vas da pošaljete životopis na email adresu posao@exc.hr sa oznakom grada gdje se želite zaposliti, na ovakav način ćete među prvima saznati kada se otvore nove pozicije za zapošljavanje.

Exclusive Change d.o.o. brine o osiguravanju sigurnosti osobnih podataka te usklađenosti s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost Vaših podataka i pridržavati se svih propisa koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Podatke iz životopisa kojeg ćemo zaprimiti od Vas u svrhu traženja zaposlenja namjeravamo sačuvati u našoj bazi kandidata za posao u razdoblju do godinu dana od dana primitka Vašeg životopisa. Podatke sadržane u Vašem životopisu koristit ćemo isključivo u svrhu potrebe za zapošljavanjem. Slanjem Vašeg životopisa izjavljujete da ste suglasni da Exclusive Change d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke u maksimalnom trajanju od jedne godine. Nakon proteka roka od godine dana Vaše podatke ćemo trajno obrisati. Danu privolu u bilo kojem trenutku možete povući te ćemo u tom slučaju nakon Vaše obavijesti o povlačenju privole, bez odgađanja trajno obrisati Vaše osobne podatke. U bilo kojem trenutku imate pravo povući danu privolu, na način da obavijestite Exclusive Change d.o.o. u pisanom obliku na adresu Štefanovečka 10, 10040 Zagreb s napomenom „Zaštita podataka“, elektroničkom obliku na zastita.podataka@exc.hr ili usmenim putem na telefon 01/4573-698. Po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

Osim prava na povlačenje privole, a u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup Vašim osobnim podatcima kao i na njihov ispravak. Imate pravo zatražiti da Vaše osobne podatke obrišemo ili da se njihova obrada ograniči. Na obradu osobnih podataka od strane Exclusive Change d.o.o. imate pravo podnošenja prigovora službeniku za zaštitu osobnih podataka koji možete uputiti na e-mail adresu: zastita.podataka@exc.hr. Također, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.