fbpx

Prikupljanje Vaših podataka

Exclusive Change d.o.o. prilikom prikupljanja Vaših podataka za potrebe narudžbe, osobne podatke koristi isključivo u svrhu za koju su podaci dani. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu postupanja po Vašoj narudžbi. Polja koja su označena zvjezdicom su obavezna polja kako bismo Vas povratno mogli kontaktirati i odgovoriti na Vašu narudžbu.

Exclusive Change d.o.o. brine o osiguravanju sigurnosti osobnih podataka te usklađenosti s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost Vaših podataka i pridržavati se svih propisa koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku imate pravo povući danu privolu, na način da obavijestite Exclusive Change d.o.o. u pisanom obliku na adresu Štefanovečka 10, 10040 Zagreb s napomenom „Zaštita podataka“, elektroničkom obliku na zastita.podataka@exc.hr ili usmenim putem na telefon 01/4573-698. Po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

Osim prava na povlačenje privole, a u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup Vašim osobnim podatcima kao i na njihov ispravak. Imate pravo zatražiti da Vaše osobne podatke obrišemo ili da se njihova obrada ograniči. Na obradu osobnih podataka od strane Exclusive Change d.o.o. imate pravo podnošenja prigovora službeniku za zaštitu osobnih podataka koji možete uputiti na e-mail adresu: zastita.podataka@exc.hr. Također, imate pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Odabirom opcije „Pošalji“ pristajete na obradu Vaših osobnih podataka u svrhu postupanja po Vašoj narudžbi.